William

William Brânză, candidatul prahovean la prezidențiale, din partea Partidului Ecologist Român, a demarat o campanie de strângere de semnături pentru inițierea unui referendum.

 

Candidatul PER dorește consultarea populației privind exploatarea gazelor de șist în România. Demersul său vine ca urmare a lipsei de reacție a Administrației Prezidențiale la solicitarea sa. "Am cerut președintelui Băsescu organizarea unui referendum pe 16 noiembrie privind oportunitatea exploatării gazelor de șist. Pentru că nu am primit niciun răspuns am demarat o campanie de strângere de semnături la nivel național. Ne trebuie 500.000 de semnături pentru a le depune la Parlament" a declarat William Brânză. Acesta consideră că explorarea gazelor de șist este inoportună. "În nicio țară din lume nu se fac exploatări de gaze de șist între case. În plus, poate fi afectată și calitatea rezervelor de apă. Dacă s-ar dori cu adevărat, guvernul ar putea încasa lejer un miliard de euro din redevențe" a spus candidatul PER la prezidențiale într-o conferință de presă susținută astăzi la Ploiești. 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...