Danielescu propune sancțiuni pentru consilierii care au votat contra PNL

0

danielescu

Votul din Consiliul Județean Prahova cu privire la validarea mandatului consilierului Marius Fenichiu a demonstrat clar că trei consilieri liberali au făcut front comun cu aleșii PSD și PP-DD. În opinia lui Sebastian Danielescu, vicepreședintele CJ Prahova, se impun sancțiuni politice pentru cei trei liberali care s-au abținut în momentul în care colegul lor urma să fie validat consilier județean.

Povestea legată de votul din Consiliul Județean Prahova ar fi trebuit să fie anticipată. Nu de alta dar, participarea consilierilor județeni la lansarea mișcării Tăriceanu ar fi trebuit să fie primul semnal. La ședința Consiliului Județean Prahova, trei liberali, Iuliana Dosaru, Toma Pințoiu și Vasile Pătrașcu, s-au abținut când a fost vorba de validarea mandatului de consilier al colegului lor Marius Fenichiu, făcând front comun cu PSD și PP-DD. Cel puțin aceasta este și concluzia la care a ajuns vicepreședintele CJ Prahova, Sebastian Danielescu, acesta fiind de părere că astfel de practici trebuie sancționate politic. „Indisciplina în ceea ce privește hotărârile de partid se sancționează conform statutului”, a susținut Danielescu, precizând că este vorba despre o opinie personală.

Citește și: Analiză la PNL pentru votul din Consiliul Judeţean Prahova

Președintele PNL Prahova, Mircea Roșca, a anunțat ieri că va exista o analiză pe tema votului în Consiliul Județean Prahova a celor trei colegi de partid.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău