- Publicitate -

Cine candidează la Primăria Ploiești

Data:

Distribuie articolul:

Ploieștenii sunt chemați pe 9 iunie să-și aleagă viitorul primar al municipiului. După încheierea procedurii de depunere a candidaturilor, în cursa pentru funcția de primar s-au înscris 10 candidați. Pe listă figurează un medic, un inginer, un arhitect, trei economiști, doi juriști, un absolvent de filosofie și un pensionar.

- Publicitate -

Ploieștenii sunt chemați la urne pe 9 iunie, dată la care sunt progamate alegerile locale și europarlamentare

În cursa pentru Primăria Ploiești s-au înscris 10 candidați: un inginer, un arhitect, trei economiști, un medic, doi juriști, un absolvent de filosofie și un pensionar.

Observatorulph.ro vă prezintă astăzi, în ordine alfabetică, persoanele care și-au depus candidatura pentru funcția de primar al Ploieștiului. Din start trebuie spus că lista include și câteva surprize.

- Publicitate -

Lista candidaților pentru funcția de primar al Ploieștiului

Narcis Cătălin Beciu candidează la funcția de primar al Ploieștiului din partea Partidului Național de Centru și figurează ca fondator al formațiunii politice. Fost ministru secretar de stat – coordonator departament pentru Mediul de Afaceri, Beciu este de profesie inginer, fiind antreprenor de peste 30 de ani.

Cristina Toma Cochinescu este fost consilier local în actualul mandat. Candidează  din partea Partidul România – Echitate, Comunitate, Onestitate. Este de profesie jurist, iar în prezent este președinte al unui ONG care are drept scop inițierea și promovarea unor proiecte în comunitate.

Simona Elena Dolniceanu candidează la funcția de primar al Ploieștiului din partea Partidului România în Acțiune. De profesie economist, licențiată în Relații economice financiar bancare, interne și internaționale, Simona Elena Dolniceanu este director executiv al Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești.

- Publicitate -

Marian Doru  candidează din partea Partidul Patrioților. Potrivit datelor completate în propunerea de candidatură depusă la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Ploiești, Marian Doru este licențiat în drept, iar în prezent pensionar.

Răzvan Enescu candidează pe lista Alianța Dreapta Unită, din partea USR. Este de profesie arhitect și a câștigat, la alegerile locale din 2020, un mandat de consilier local tot pe listele USR.

Alexandru – Florian Săraru candidează din partea AUR. De profesie economist, Săraru este în prezent consilier parlamentar.

- Publicitate -

Mihai – Laurențiu Polițeanu este singurul candidat independent pentru funcția de primar al Ploieștiului. Acesta este sprijinit de Mișcarea Noi, Ploieștenii. Mihai Polițeanu este absolvent Filosofie, iar în prezent este deputat în Parlamentul României

Bogdan – Cristian Nica candidează la alegerile locale din partea PNL. De profesie medic, fost director al DSP Prahova și fost secretar general în Ministerul Sănătății, Bogdan Nica a deținut și funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. În prezent, Bogdan Nica deține funcția de manager la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Ionuț-Mihai Urzeală candidează la funcția de primar pe listele Partidului Ecologist Român (PER). Potrivit propunerii de candidatură înregistrate la BEC Ploiești, este de profesie inginer economist, iar în prezent este antreprenor

- Publicitate -

Andrei-Liviu Volosevici candidează pentru un nou mandat de primar din partea PSD. Fost primar al Ploieștiului, în perioada 2008 – 2012, și fost senator (2012 – 2016), în perioada 2018 – 2020 a fost consilier al directorului Conpet, iar la alegerile locale din 2020 a câștigat mandatul de primar al Ploieștiului pe listele PNL. Potrivit propunerii de candidatură depusă la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Ploiești, Andrei Volosevici este de profesie jurist.

Citește și Ce averi au strâns cei 10 candidați la Primăria Ploiești

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

UPDATE-Lista primarilor aleși în localitățile din Prahova. Rezultate alegeri locale 2024

Observatorul Prahovean a publicat în timp real rezultatele numărătorii...

Observatorul Prahovean, lider de audiență în ziua votului la alegerile locale 2024

Observatorul Prahovean a fost lider de audiență în Prahova...

Andrei Volosevici a pierdut Primăria Ploiești (surse)

Andrei Volosevici, actual primar al Ploieștiului, a pierdut alegerile...

Sinteza „realizărilor” primarului Andrei Volosevici, la final de mandat 2020-2024

La final de campanie electorală ne-am propus să prezentăm...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Ce are de gând cu Ploieștiul. Invitat Mihai Polițeanu, primarul ales [LIVE]

Mihai Polițeanu, primul primar independent care a fost ales...

Cum ar fi putut arăta Ploieștiul dacă primar era Cristian Stan de la Târgoviște [VIDEO]

În timp ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, invocă tot...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -