Mircea Roșca, deputat PNL de Prahova: „Zile libere pentru părinți când școlile sunt în online!”

0

Deputatul prahovean Mircea Roșca a anunțat prin intermediul paginii de Facebook avizarea favorabilă în cadrul ședinței Comisiei de Industrii și servicii un proiect legislativ care prevede acordarea de zile libere unuia dintre părinți atunci când școlile se închid din cauza răspândirii COVID.

„Am avizat astăzi favorabil, în cadrul ședinței Comisiei de industrii și servicii, un proiect legislativ care prevede acordarea de zile libere unuia dintre părinți, ce are copil în vârstă de până la 12 ani, atunci când se închid școlile din cauza răspândirii coronavirusului SARS-COV-2.

Această măsură este foarte importantă, fiindcă cei mai mulți dintre părinți nu au cu cine să-și lase copiii atunci când școlile sau grădinițele sunt închise, iar cei mici au nevoie de supraveghere și îndrumări adecvate.

Pentru că educația reprezintă baza oricărei societăți, încercăm prin această măsură, să ameliorăm ,,cât de cât” efectele nocive ale pandemiei asupra școlii și implicit asupra viitorului copiiilor noștri!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău