Dan Barna: ”USR va fi partid de opoziţie. Florin Cîţu i-a spus lui Dacian Cioloş că are sprijinul PSD”

0

Conform declarațiilor lui Dan Barna, Florin Cîțu ar fi fost sunat de Dacian Cioloș, liderul PNL spunându-i că s-ar fi asigurat că are sprijinul PSD în Parlament, pentru ca guvernul Ciucă să fie validat.

Dan Barna, vicepreședinte USR: „Din moment ce ni s-a spus că acest guvern are majoritate, e absolut irelevant ce vom face noi, dar e puţin probabil să votăm un astfel de guvern, nu există niciun motiv.

În realitate, în toată această criză, au realizat două variante: fie PNL continuă şi se trece la USL 2.0, fie se continua cu USR şi se refăcea coaliţia.

Decizia celor de la PNL înţelegem că a fost de a continua împreună cu PSD, o colaborare şi o suţinere care exista deja de o lună şi jumătate, ne amintim toată susţinerea explicită de la moţiunile de cenzură.

USR va intra în opoziţie în acest moment, acest lucru este foarte clar, sau suntem deja în opoziţie după comunicările făcute astăzi.

Vom fi un partid de opoziţie, care în mod responsabil va susţine proiectele importante şi reformele de care România are nevoie şi care se află pe agenda USR.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău