Klaus Iohannis: Nicolae Ciucă, propus, oficial, pentru funcția de premier – VIDEO

0

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut, joi, o scurtă declarație de presă, anunțând că, în urma consultărilor, l-a nominalizat pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier.

„Discuțiile de astăzi au fost considerate mai bune, după părerea mea, decât ultimele discuții”, a susținut președintele României, la scurt timp după finalizarea consultărilor politice, susținând că a reiterat, la fiecare întâlnire, că „acum este nevoie de o soluție reală”.

„Această criză a durat prea mult, este inadmisibil să continuăm în acest stil”, a susținut Iohannis, precizând că în urma consultărilor a acceptat propunerea lui Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă s-a înscris în 2020 în PNL. Fost șef al Statului Major, Ciucă a ocupat funcția de ministru al Apărării, dar și funcția de prim-ministru interimar după demisia lui Ludovic Orban.

„Am înțeles încredințarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăși situația de criză în care ne aflăm”, a susținut Ciucă, precizând că vor demara negocierile cu „toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim Guvernul”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău