Florin Cîțu, după întâlnirea cu Dacian Cioloș și Kelemen Hunor: „Nu am ajuns la nicio concluzie” – VIDEO

0

Întâlnirea, de miercuri seară, dintre Florin Cîțu, Dacian Cioloș și Kelemen Hunor, pe tema formării noului Guvern, nu s-a finalizat cu niciun acord. „Astăzi, nu a fost nicio concluzie în această discuție”, a precizat Florin Cîțu, la finalul discuțiilor.

”Am spus și în această întâlnire că mi se pare normal ca cei care au declanșat criza, adică coaliția AUR – PSD – USR, să vină și cu o soluție. Am primit mandatul domnului Dacian Cioloș, o să mai discutăm, o să mai vedem, dar astăzi nu este nicio concluzie”, a declarat liderul PNL, Florin Cîțu, la finalul discuțiilor, precizând că soluția trebuie să vină de la cei care „au aruncat România în criză”.

Florin Cîțu a mai susținut că liderul USR, Dacian Cioloș, și-a exprimat intenția de refacere a coaliției.

„Ideea este că dorește să reface coaliția, din partea domnului Dacian Cioloș. Am vorbit puțin despre acest lucru astăzi. Un alt mesaj pe care l-am transmis astăzi a fost că atunci când Dacian Cioloș a fost la Cotroceni ne gândim că a avut în spate un mandat sau o majoritate când USR l-a propus premier pe Dacian Cioloș”, a susținut Cîțu, care a lăsat să se înțeleagă că acest dialog va continua și precizând că „responsabilitatea găsirii unei majorități este a lui Dacian Cioloș, premierul desemnat”.

Sursă video-Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău