Primarul Ploieștiului, criticat de consilierii PSD. Ce notă îi dă avocatul Botez lui Volosevici și ce mesaj îi transmite – VIDEO

4

Trei consilieri locali, membri ai PSD Ploiești și senatorul Radu Oprea, au susținut astăzi o conferință de presă în care au criticat actuala administrație a Municipiului, în frunte cu primarul Andrei Volosevici. VIDEO la finalul textului.

Printre reproșurile făcute de aleșii social democrați se numără întârzierea demarării lucrărilor de reabilitare a pasajelor pietonale subterane din Bariera București, criza gunoiului și vegetația netunsă, de pe trotuare, care obligă pietonii să meargă pe carosabil, dar și lipsa marcajelor rutiere.

”În mandatul trecut, am votat proiectarea pentru refacerea pasajelor din Bariera București, care sa și executat și am înțeles opinia executivului primăriei de a aștepta finalizarea investiției în locul fostului pod de lemn pentru o alternativă la traficul întrerupt pe perioada lucrărilor la pasaje. Din păcate, nici în acest an refacerea pasajelor din Bariera București nu este finanțată, iar ploieștenii se vor confrunta în continuare cu coloanele de mașini la orele de vârf în cartierul Bariera București” a declarat Robert Vâscan, consilier local al PSD.

Senatorul PSD, Radu Oprea, a declarat că răbdarea ploieștenilor se apropie de final și că în cele nouă luni de mandat al actualei administrații nu s-a întâmplat nimic remarcabil. ”Vă invit să vedeți muntele de gunoi din spatele blocurilor și cum poate să miroasă. Riscăm să ajungem ca la sectorul 1 din București, invadați de șobolani.”

Un alt consilier social-democrat, George Botez a adus în discuție problema trotuarelor impracticabile din cauza vegetației, dar și a lipsei marcajelor rutiere.

”În luna ianuarie, când au reziliat contractul de marcaje rutiere cu SGU, cei care conduc acum primăria ne-au spus că procedura pentru desemnarea unei firme va dura o lună. Au trecut șase luni, ceea ce înseamnă că o lună administrativă nu este tot una cu cea calendaristică, ci poate avea 12 și chiar 24 de luni” a declarat avocatul Botez.

Întrebat ce notă i-ar acorda primarului Volosevici pentru primele nouă luni de mandat, Botez a răspuns: ”Una de trecere, dar nu de premianți”.

Acesta i-a transmis edilului să nu mai răspundă cu o altă conferință de presă în timpul programului la primărie, așa cum s-a întâmplat anterior. ”Eu sunt avocat, îmi pot face programul cum doresc, spre deosebire de dânsul care este primar”

Înregistrarea conferinței PSD Ploiești:

sursa foto: jurnalulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

4 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău