Roberta Anastase, senator PNL, desemnată raportor pentru promovarea digitalizării

0

Cea de-a 57-a reuniune a Comisiei juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, organizată on-line, a reuniunea la care Roberta Anastase a fost desemnată raportor pentru promovarea digitalizării.

Promovarea digitalizării și inovării este utilizată ca mijloc de perfecționare a procesului legislativ și în scopul creșterii transparenței activității parlamentare și a implicării cetățenilor.

Ca exemplu de utilitate pentru societate, una dintre temele abordate este „Rolul parlamentelor în combaterea traficului de persoane – aspecte juridice și politice”.

Reuniunea a fost prezidată de către Mikhail Emelianov, șeful delegației Federației Ruse la APCEMN şi președinte al Comisiei. La reuniune au mai participat delegațiile parlamentelor din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău