Deputatul PNL, Mircea Roșca, a avizat un program de susținere a întreprinderilor mici şi mijlocii

Deputatul PNL de PRahova, Mircea Roșca, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru industrii şi servicii, a avizat ieri Programul de susținere a întreprinderilor mici şi mijlocii – „IMM LEASING DE ECHIPAMENTE ŞI UTILAJE”.

Parlamentarul a postat pe Facebook ce l-a determinat să dea curs inițiativei:
”Capitalul românesc trebuie promovat şi sprijinit, cu atât mai mult într-o perioadă marcată de grele încercări, aşa cum este cea cu care ne confruntăm acum, generată de pandemie. Pentru a putea diminua efectele economice negative ale crizei sanitare, trebuie să investim în firmele româneşti, să le creăm facilități pentru a-şi putea menține numărul de angajați şi să le ajutăm să se dezvolte.
Programul pe care l-am avizat astăzi facilitează finanțările de tip leasing financiar pentru achiziționarea de echipamente IT şi tehnologia informației, utilaje şi echipamente tehnologice, precum şi vehicule pentru transport mărfuri şi persoane în scop comercial, necesare realizării activității IMM-urilor, precum şi întreprinderilor afiliate care au un număr mai mare sau egal de 250 de angajați.
Îmi doresc să fie un număr cât mai mare de companii româneşti care să acceseze acest program şi să dezvoltăm, în spirit liberal, economia românească!”
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău