Reacția lui Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, după ce deputatul Grațiela Gavrilescu a anunțat înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, susține că anunțul privind înființarea Grupării parlamentarea umaniste social-liberale nu reprezintă o surpriză pentru social-democrați. „La alegerile locale și la alegerile parlamentare am colaborat bine cu PP-USL. În prezent rămân colaboratori ai PSD”, susține șeful social-democraților prahoveni.

Deputatul Grațiela Gavrilescu, împreună cu alți 4 colegi parlamentari – deputații Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu și Ana Loredana Predescu, respectiv senatorul Laurențiu Mihai – au anunțat înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale. Cei 5 vor activa ca parlamentari independenți, afiliați Grupurilor parlamentare ale PSD, potrivit unui comunicat al PP-USL.

Anunțul cu privire la faptul că cei cinci vor activa ca parlamentari independenți, afiliați Grupurilor parlamentare ale PSD, nu a reprezentat o surpriză pentru Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

„La alegerile locale și la parlamentare am colaborat bine cu PP-USL. În prezent rămân colaboratori ai PSD”, a precizat deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, care a precizat că rămâne de văzut cum anume vor vota membrii Grupării parlamentare umaniste social-liberale și dacă vor susține, în continuare, proiectele social-democraților.

„Eu îi consider în continuare colaboratori ai PSD și nu pot decât să le doresc succes”, a mai menționat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Citește și: Grațiela Gavrilescu a plecat din PSD și a anunțat înființarea grupării parlamentare umaniste social-liberale

Reamintim faptul că la alegerile parlamentare, Grațiela Gavrilescu a candidat pe listele PSD la Prahova și a figurat pe locul 3 pentru Camera Deputaților.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. Oportunistul Pres.PSD a mai luat o teapa din cauza neștiinței și necunoașterii caracterului infect și poluat al aliațiilor sai!Gabriela jonglând cu poluarea Ploieștiului asa cum a făcut cu Toader!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău