Ciolacu îl atacă dur pe Iohannis: ”Te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!”

Pe fondul campaniei electorale, o dramă de proporții, produsă la SJU Piatra Neamț, scoate din politicieni ce poate fi mai rău, mult peste limita cinismului.

Au murit oameni nevinovați, arși de un sistem bolnav. Nu este bolnav de un an, ci de 30, ”contribuția” fiind a tuturor. Nepăsarea, nepriceperea, dilentatismul administrativ, lipsa de respect față de un popor condus doar pentru a fi jefuit, ne-au adus aici.

Ministrul Tătaru spunea că ”toți suntem vinovați”. Fie că îl simpatizăm, fie că nu ne place personajul, dar omul chiar a avut dreptate, măcar de data asta: fiecare este vinovat – unui prin ceea ce au făcut, ceilalți prin faptul că au tăcut.

Trei forțe politice se contrează dur pe scena politică românească, plus alte câteva cațe politice, aflate sub pragul electoral. Este vorba despre PNL, PSD și USR – PLUS. Cațele sunt insignifiante.

”Ba p-a mă-tii!” Acesta este singura temă politică a campaniei, a momentului. Cinism maxim, dat fiind faptul că mor oameni în chinuri. Unii ard de vii, de la prea mult oxigen, alții mor sufocați pentru că nu s-a mai găsit oxigen și pentru ei. Și sunteți conștienți că urmează să mai moară câteva mii. Măcar acum, dacă mai au puțină jenă, după tot ceea ce s-a întâmplat în 30 de ani, să tacă. Să facă ce pot să facă, iar noi să votăm după cum ne va duce capul, atât cât ne va duce.

Dar iată că nu tac, de parcă s-au născut ieri, de parcă vin din rândul fecioarelor politice.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a poastat pe pagina sa de facebook, după ce PNL a acuzat administrarea defectuoasă de la Piatra Neamț:

”Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!

Realitatea e simplă:
TU ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În școlile închise??!
Dai vina fără rușine pe autoritățile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roșii, carantinate, sunt preponderent în județele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit și mor oameni pentru că autoritățile tremura de frica ”șefului” de la Cotroceni! Nu ți-e rușine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eșec, Iohannis!
Cine a pus Iohannis toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!!
Au murit oameni, Iohannis, în așteptarea unui pat la ATI în timp ce tu și guvernul tău de incompetenți mințiți în fiecare zi că măriți capacitatea! Fals! Tot autoritățile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-ați dat un LEU, în schimb îi arătați, cu nesimțire, cu degetul!
Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Ești de 6 ani președintele României și n-ai făcut nimic!”
Din colțul opus, USR atacă la baionetă PNL, deși sunt șanse mari să vedem cele două formațiuni guvernând împreună, după 6 decembrie. Miroase a instituții care vor fi folosite în următoarele zile, pentru a se pune unii pe alții la respect? Vom vedea…
În toată această demență politică, accentuată de cinism, ați identificat și soluțiile propuse? Ceva concret, nu avioane electorale, nu vreun slogan de campanie? Unde sunt spitalele regionale promise în ultimii ani? Unde sunt echipamentele medicale, unde sunt paturile noi, unde sunt spitalele pentru marii arși, cele de oncologie? Ați observat că doar din inițiative private apar astfel de spitale? Iar voi vă bălăcăriți, scârbelor…
Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596