Cine sunt copiii politicienilor care visează un loc cald în viitorul Parlament

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, mai multi copii de politicieni se regasesc pe locuri eligibile pentru un post de deputat sau senator.

Elena Basescu

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanta. Ea sustine ca va promova in Parlament interesele famililor monoparentale, spunand ca, prin rolul ei de mama singura a trei copii, a capatat „o dimensiune diferita a societatii”.

„Aceasta candidatura in judetul Constanta este o candidatura in numele tatalui meu. Imi doresc, la randul meu, sa dau si eu Constantei un marinar, pe baietelul meu Traian Junior. Deocamdata, are doar 5 anisori, insa este atat de pasionat de ceea ce ii povesteste bunicul lui despre intamplarile pe mare, adaptate pe intelesul lui, desigur. Junior este foarte pasionat de barcute si de vaporase”, a declarat Elena Basescu.

Vlad Popescu

Pe locul trei la Suceava, considerat eligibil la Camera Deputatilor, PSD l-a impus pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 Bucuresti si fiul controversatului Cristian Popescu Piedone.

Citește articolul integral pe ziare.com

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596