Fostul președinte al CJ Prahova: ”giratoriul de la Tătărani, finalizat în 4 luni”. Reacția șoferilor: ”De ce atât de mult? Nu au utilaje sau se lucrează doar sâmbăta?”

Patru luni! Atât va dura amenajarea sensului giratoriu de la Tătărani, potrivit unui anunț al fostului președinte al CJ Prahova, Bogdan Toader. Șoferii consideră termenul de execuție mult prea mare, având  în vedere disconfortul creat în trafic la orele de vârf.

Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a postat pe Facebook un anunț privind demararea lucrărilor de amenajare a sensului giratoriul de la Tătărani.

”Au început lucrările de construire a sensului giratoriu de la Tătărani, unul dintre ultimele contracte de lucrări pe care le-am semnat în funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova! Dacă vremea îl va ajuta pe constructor, sensul giratoriu va fi finalizat în circa patru luni de la ordinul de începere a lucrărilor” a fost mesajul fostului președinte al CJ Prahova, Bogdan Toader.

Mulți șoferi consideră însă că termenul de 4 luni pentru amenajarea unui giratoriu este mult prea mare, având în vedere coloanele de mașini cares e formează la orele de vârf la ieșire, respectiv intrare în Ploiești dinspre Tătărani.

Iată câteva dintre mesajele postate la anunțul lui Toader:

Ştefan Tănasă: 4 luni???? Nu au utilaje? Sau lucreaza doar sambata?
Bogdan Nicolae 4 luni, da unde iese giratoriu ăsta, la Otopeni pe sub pământ? Asta da realizare 🙂
Cosmin Dumitrios Adică 4 luni se blochează între Gara de Sud și sensul giratoriu de la Bărcănești,la ora 7.30 dimineața făceam 15 min sa merg 2 km,acum pt 6 o sa fac 45 de min?!
Andreea Nicolae In 4 luni se va finaliza?? Super..vine iarna…o să o mai lungiți încă patru..
Bogdan Toader i-a răspuns unui ploieștean care a considerat că o lună de zile era suficientă pentru realizarea unui giratoriu: ”Termenul de execuție este de 4 luni. Exista posibilitatea să fie finalizat într-un termen mai scurt. Procedurile se achizitie sunt finalizate”.
Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596