Alegeri parlamentare 2020. Avocatul Bogdan Dumitru, care a reprezentat comuna Gornet în scandalul legat de carantină, candidează ca independent la Camera Deputaților

0

Avocatul Bogdan Dumitru și-a depus, joi, dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova și a anunțat că va candida, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, ca independent.

Bogdan Dumitru, avocatul care a reprezentat comuna Gornet în scandalul cu Arafat, pe tema carantinării zonale a primei comune din Prahova, candidează, la alegerile parlamentare, ca independent pentru un mandat la Camera Deputaților.

Avocatul Bogdan Dumitru a depus, joi, dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscriptie nr 31 Prahova. Acesta a inclus 3.406 semnături de susținere.

Citește și: Un avocat contestă decizia carantinării satului Gornet. VIDEO

Citește și: Primăria Gornet îi cere daune de două milioane de euro lui Arafat pentru carantina sătenilor

După demersurile făcute în instanță, judecătorii au anulat ordinul de carantină emis pentru comuna Gornet.

„Nu am vrut să mă aliez cu niciun fel de partid politic pentru că lupta pe care am dus-o la instanță pentru comuna Gornet împotriva ordinului care a fost emis de Departamentul pentru Situații de Urgență este spre final și am zis că trebuie să continui, prin experiența pe care o am ca avocat în Dreptul Administrativ, și în Parlamentul României pentru a îmbunătăți multe legi care reglementează inclusiv libertatea omului”, a susținut Bogdan Dumitru la scurt timp după ce a depus dosarul de candidatură.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău