Cum a reușit Mihai Apostolache să strângă 8007 semnături în câteva zile pentru a candida ca independent la Camera Deputaților. FOTO-VIDEO

0

Mihai Apostolache și-a depus ieri, la Biroul Electoral Județean Prahova, candidatura ca independent la Camera Deputaților pentru alegerile din 6 decembrie.

În doar câteva zile, acesta a reuși să strângă peste 8000 de semnături, deși era suficient un număr de 3400 de susținători.

”Am fost impresionat de gestul oamenilor de a mă susține în demersul meu și vreau să le mulțumesc pentru efortul lor. Este o onoare și o obligație pentru mine să-i reprezint cu cinste” a declarat Mihai Apostolache, pentru observatorulph.ro imediat după depunerea candidaturii.

Ulterior, acesta a postat un mesaj de mulțumire susținătorilor săi și pe pagina de Facebook:

”Sunt profund recunoscător! În aceste zile, prahoveni din toate colțurile județului au venit să îmi aducă tabele cu susținători și să mă asigure de tot sprijinul lor. Le mulțumesc! Sunt extraordinari! Câștigăm împreună!”

O candidatura plecată din inima comunității prahovene!În doar câteva zile, 8007 prahoveni au semnat pentru susținerea…

Publicată de Mihai Cristian Apostolache pe Joi, 22 octombrie 2020

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău