Generația lui John: Povestea lui Mihai Tonsciuc, cel mai tânăr consilier local ales în Ploiești

1

Invitatul lui John Cristea în emisiunea ”Generația lui John” de la Observatorulph.ro LIVE este Mihai Tonsciuc, cel mai tânăr consilier local din Ploiești.

La doar 23 de ani, Mihai Tonsciuc este licențiat în economie la UPG Ploiesti și tocmai ce a terminat un masterat în economie comportamentală la Universitatea din București.

De ani de zile face voluntariat în Ploiești, dar și în restul României și Rep. Moldova pentru a educa tinerele generații (în dezbateri academice).

Momentul în care s-a decis să intre în politică a fost atunci când a realizat că cei mai buni elevi ai săi aleg nu doar să părăsească orașul dar și țara, mulți dintre ei alegând să trăiască în vestul Europei.

Crede cu tărie că schimbările trebuie să vină atât de jos în sus, cât și de sus în jos, așa că a ales să se înscrie în USR, partidul care vrea să reformeze România și să lupte împotriva corupție & a proastei guvernări.

Vrea ca Ploieștiul să devină orașul în care tinerii vor să trăiască, nu din care să fugă cu prima ocazie.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

1 COMENTARIU

  1. „Crede cu tărie că schimbările trebuie să vină atât de jos în sus, cât și de sus în jos, așa că a ales să se înscrie în USR, partidul care vrea să reformeze România și să lupte împotriva corupție & a proastei guvernări.” Daca nu va avea argumente nici peste 4 ani, astept o pozitie publica prin care sa critice prestatia USR. Acum este un tanar fara experienta, are circumstante atenuante.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău