Mihai Apostolache este primul candidat independent la alegerile parlamentare 2020 din Prahova

0

Mihai Apostolache a început campania de strângere de semnături pentru a putea candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Recunosc că mi-au dat lacrimile văzând sutele de mesaje de susținere și sutele de cereri pentru formularul cu semnături de susținere a candidaturii mele la Parlament ca independent. Solidaritatea dumneavoastră și a colegilor mei mă motivează și îmi arată faptul că oamenii au nevoie de o voce puternică în Parlament, o voce a prahovenilor și nu a partidelor. Strângem până miercuri cele 4000 de semnaturi și joi, 22 octombrie, în ultima zi de depunere a candidaturilor, îmi depun candidatura în numele dumneavoastră. Împreună scriem istoria !” este mesajul postat de Mihai Apostolache.
În demersul său va fi sprijinit de Partidul Prahova în Acțiune, singurul partid local care a reușit o performanță deosebită la alegerile din 26 septembrie.
Sub sigla Prahova în Acțiune s-au obținut 27 de mandate de consilieri locali, inclusiv la Ploiești, precum și două mandate de consilieri județeni (detalii AICI)
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău