Alegeri parlamentare 2020. Cătălina Bozianu și Adrian Pițigoi, deschid listele de candidați PMP la Camera Deputaților și Senat

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidați pentru alegerile parlamentare este 22 octombrie. Deputatul Cătălina Bozianu și Adrian Pițigoi, fostul viceprimar al municipiului Câmpina, vor deschide listele de candidați PMP la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaților și pentru Senat.

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie, asta bineînțeles dacă scrutinul nu va fi amânat din cauza situației epidemiologice.

Potrivit calendarului aprobat, termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 22 octombrie.

Până acum însă, numai câțiva politicieni și-au exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare.

Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, a declarat, pentru Observatorulph.ro, că va candida pentru un nou mandat la Camera Deputaților, în timp ce Adrian Pițigoi, fostul viceprimar al municipiului Câmpina, va deschide lista de candidați pentru Senat.

La alegerile locale din 27 septembrie, deputatul Cătălina Bozianu a obținut un mandat de consilier județean la care a renunțat pentru a putea continua activitatea parlamentară.

La rândul său, Adrian Pițigoi a câștigat un mandat de consilier local la Câmpina, dar și un mandat de consilier județean, acesta optând pentru funcția de la CJ Prahova.

Până acum și-au mai exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare Mădălina Lupea (Pro România) și Mihai Polițeanu (USR Plus), ambii exprimându-și intenția de a figura pe listele de la Camera Deputaților.

Citește și: Alegeri parlamentare 2020. Partidele nu se grăbesc să-și anunțe candidații. Încă se fac negocieri

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596