Alegeri locale 2020. Reacția președintelui PNL Prahova despre SMS-urile mincinoase cu covid în secțiile de vot: ”Sunt un atentat la siguranța națională!”

iulian-dumitrescu-pnl-prahova-primar-podenii-agresiune-politist-local-347874_aaf30.jpg

Campania de SMS-uri mincinoase din mai multe localități prahovene, prin care se încearcă demobilizarea electoratului de a se mai prezenta la vot, este ”un atentat la siguranța națională” este de părere președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

La solicitarea observatorulph.ro, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat:

”PNL Prahova a făcut mai multe sesizări la Poliţie în ultimele zile pentru materialele de dezinformare mizerabile pe care PSD le-a distribuit în judeţ. SMS-urile mincinoase de astăzi, prin care alegătorilor li se induce teama că s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus dacă merg la vot, sunt însă de neacceptat.

Am convingerea că prahovenii îi vor sancționa pe PSD-iști la vot, dar nu e suficient.

Consider că SMS-urile difuzate în Prahova în numele instituțiilor statului reprezintă un atentat la siguranța națională, iar cei care au conceput și au distribuit asemenea mesaje trebuie pedepsiți aspru, conform legii, inclusiv pentru difuzarea unor informații false legate de starea de sănătate a populației”

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596