Alegeri locale 2020. Președintele USR Prahova despre campania cu mesaje false ro-alert: ”sunt trimise la comanda PSD pentru a descuraja oamenii, în special tinerii, să iasă la vot”

În această seară, locuitorii din mai multe comune și orașe din Prahova au primit SMS-uri de pe cartele pre-plătite cu mesaje false ro-alert privind suspiciuni de covid în secțiile de votare. Poliția a deschis deja un dosar de cercetare penală și îi caută pe infractori.

Contactat de observatorulph.ro pentru un punct de vedere, Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova a declarat:

”Mai mult decât sigur aceste mesaje sunt trimise la comanda PSD pentru a descuraja oamenii, în special tinerii, să iasă la vot. Și în Ploiești, PSD a dus o campanie mizerabilă și cu conotații penale (fals, uz de fals și înșelăciune) de dezinformare a votanților și de demobilizare pentru a nu merge să voteze.

În cursul zilei de astăzi, mii de ploieșteni au primit SMS-uri prin care se cerea oamenilor, în numele candidatului USR PLUS la Primăria Ploiești, să nu se prezinte la votul pentru Consiliul județean.

În cursul zilei de ieri, au fost răspândiți în întreg Ploieștiul zeci de mii de fluturași având în mod fraudulos inscripții cu siglele USR PLUS și imagini copiate de pe materialele electorale ale USR PLUS. Toate aveau același mesaj prin care, în numele USR PLUS, lumea era îndemnată să boicoteze alegerile pentru Consiliul județean Prahova.

Familia Cosma știe că se strange lațul. Îndemn ploieștenii și prahovenii să iasă la vot”.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596