PNL Prahova a depus plângeri penale pentru materiale false distribuite de PSD mai ales în Ploiești

pnl-prahova_7bfea.jpg

PNL Prahova anunță că a depus plângeri penale pentru distribuirea de materiale mincinoase şi false de către PSD după încheierea campaniei electorale.

Comunicatul PNL Prahova:

PNL Prahova a făcut sesizare la Poliţie pentru materialele de dezinformare mizerabile pe care PSD le distribuie în judeţ şi îndeosebi în Municipiul Ploieşti. Pe de o parte, materialele cu pricina conţin minciuni şi declaraţii false atribuite unor lideri ai Alianţei PNL – USR – PLUS. Pe de altă parte, campania electorală s-a încheiat deja, lucru pe care însă PSD-iştii nu-l respectă.

„Aceste acţiuni ilicite şi imorale sunt sunt dovezi în plus dispreţului profund pe care liderii PSD îl au faţă de legi şi faţă de prahoveni. PSD-iștii mint cu neruşinare, îşi însuşesc identitate falsă şi folosesc fraudulos însemnele electorale ale PNL, USR şi PLUS. Sunt convins că prahovenii nu se vor lăsa înşelaţi de ticăloşia PSD-iştilor şi că, inclusiv pentru aceste acţiuni ilegale, îi vor pedepsi la vot”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal.

În sprijinul sesizărilor făcute către Poliţie, PNL a depus înregistrări video ale acţiunilor întreprinse de PSD (persoanele care se ocupă de distribuirea materialelor false şi maşini din care se descarcă materialele de dezinformare marca PSD) şi mostre ale materialelor distribuite de PSD. Cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde în faţa Justiţiei pentru fărădelegile lor de până acum.

În această speţă, se va merge până la capăt şi nu vor plăti doar cei care au distribuit aceste materiale mincinoase, ci şi cei care au dat ordin. După atât amar de vreme în care şi-au bătut joc de Prahova, nu vor mai scăpa nepedepsiţi.

 

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596