Averile candidaților la Primăria Ploiești. Cristian Mihai Ganea (Alianța pentru Prahova)

Alegerile locale au loc pe 27 septembrie, iar ploieștenii sunt chemați la urne pentru a-și vota viitorul primar al orașului pentru următorii patru ani. Observatorulph.ro vă prezintă averile candidaților.

Viceprimar al Ploieștiului, Cristian Mihai Ganea candidează pentru funcția de primar al Ploieștiului din partea Alianței pentru Prahova, formată din PSD, Pro România și PPU-SL.

În declarația publicată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, Cristian Mihai Ganea a menționat că nu deține terenuri, clădiri și autoturisme, dar nici bunuri sub forma unor metale prețioase sau obiecte de artă cu o valoare mai mare de 5.000 de euro.

Cristian Mihai Ganea a mai menționat că nu deține nici conturi sau depozite bancare, plasamente, investiții directe ori împrumuturi acordate.

La capitolul datorii, este menționat un credit, în valoare de 88.937,43 euro, scadent în 2030, precum și un împrumut de la o persoană fizică, în valoare de 11.000 de euro, scadent în 2029.

La capitolul venit anual, Cristian Mihai Ganea  a menționat că a câștigat din indemnizația de viceprimar al municipiului Ploiești suma de 113.961 lei.

În declarația de interese, Cristian Mihai Ganea a menționat că este președintele Organizației Pro România Municipiul Ploiești și vicepreședintele Organizației Pro România Județul Prahova.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596