Averile candidaților la Primărie Ploiești. Răzvan Enescu (USR-PLUS)

0

Ploieștenii sunt chemați la urne, pe 27 septembrie, pentru desemnarea viitorului primar pentru următorii patru ani. Observatorulph.ro vă prezintă averile candidaților la funcția de primar al Ploieștiului, conform declarațiilor publicate pe site-ul Agenției Naționale de Integritate.

În vârstă de 35 de ani și de profesie arhitect, Răzvan Enescu va candida pentru un mandat de primar din partea USR-PLUS.

Răzvan Enescu, potrivit declarației publicate pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, deține, din 2004, un teren intravilan în zona Triaj, cu o suprafață de 2.000 mp, primit moștenire, precum și un apartament cumpărat în 2014, în municipiul Ploiești.

La capitolul bunuri mobile, Enescu a menționat un autoturism Mazda CX5, achiziționat în 2018, precum și un autoturism Toyota Aygo, din 2012, iar ca activ financiar a precizat că deține un cont curent deschis în 2011, în cuantum de 70.000 de lei

La capitolul datorii, candidatul USR – PLUS a menționat un credit accesat în 2014, scadent în 2034, în valoare de 129.000 de lei, iar ca venit anual încasat a precizat 27.000 de lei din salarii.

Tot la capitolul venituri, Răzvan Enescu a menționat că a încasat dividende  în cuantum de 200.000 de lei, fiind menționată societatea Artopic Workshop.

În declarația de interese, Răzvan Enescu a menționat că deține calitatea de administrator la Artopic Workshop, cu 20/20 părți sociale sau acțiuni, în valoare totală de 200 de lei, dar și calitatea de acționar la Dinți De Zece SRL, unde are o acțiune (nr. părți sociale) cu o valoare totală de 10 lei, dar și la Ten Times Sharper SRL, unde are o acțiune (nr. părți sociale) cu o valoare totală de 10 lei.

Este membru în Ordinul Arhitecților din România, iar pe linie politică, Răzvan Enescu a menționat că este președintele Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate – Biroul Filialei Județene Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău