Averile candidaților la Primăria Ploiești: Andrei Volosevici (PNL)

0

Ploieștenii sunt așteptați la urne, pe 27 septembrie, pentru desemnarea viitorului primar al orașului. Observatorulph.ro vă prezintă averile candidaților la funcția de primar al Ploieștiului, conform declarațiilor publicate pe site-ul Agenției Naționale de Integritate.

Fost primar al Ploieștiului, în perioada 2008 – 2012,  și fost senator al României, în mandatul 2012 – 2016, Andrei Liviu Volosevici va candida pentru un nou mandat la primărie din partea PNL.

Potrivit declarației de avere postate pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, Andrei Liviu Volosevici deține, în comun cu soția sa, două terenuri, respectiv unul intravilan în Păulești, din 2004, în suprafață de 529 mp, iar cel de-al doilea în extravilan, în Năieni, județul Buzău, în suprafața de 6.250 mp. În declarația de avere mai sunt menționate alte șapte terenuri din care soția sa deține cotă parte de 25%, ca bunuri proprii, primite, în special, în baza succesiunii.

La capitolul clădiri, Andrei Volosevici a menționat o casă de locuit în Păulești, bun comun cu soția sa, și un apartament, primit succesiune, în 2013, în Ploiești. Totodată a mai precizat că soția sa deține, tot ca bun propriu, cotă – parte din patru case.

Volosevici nu deține autoturisme, nici bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare depășește 5.000 de euro.

Ca depozite și conturi bancare, candidatul PNL la Primăria Ploiești a precizat că are un cont curent, din 2011, în valoare de 2.500 de lei, precum și un cont curent – depozit, din 2012, în valoare de 191.000 de lei, iar la capitolul plasamente a menționat că are 39 de acțiuni sau părți sociale la SC Timken SA, în baza programului național de privatizare, cu o valoare de 97,5 lei.

Ca venit anual obținut în ultimul an fiscal, Andrei Liviu Volosevici a menționat că, în calitate de consilier la Conpet SA Ploiești, a obținut 103.677 de lei.

Cât privește declarația de interese, Andrei Liviu Volosevici a menționat doar că este membru în Sindicatul Liber Conpet.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău