Iulian Dumitrescu: ”Le urez mult succes elevilor, învăţătorilor, profesorilor şi personalului auxiliar care încep astăzi noul an şcolar”

0

Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL-USR-Plus la președinția Consiliului Județean Prahova a postat pe Facebook un mesaj cu prilejul începerii noului an școlar.

Postarea pe Facebook a lui Iulian Dumitrescu:
Le urez mult succes elevilor, învăţătorilor, profesorilor şi personalului auxiliar care încep astăzi noul an şcolar.
Sunt optimist că, după dificultăţile evidente ale ultimelor şase luni, acest moment reprezintă un pas important înainte spre revenirea la normalitate.
Reîntoarcerea la şcoală este, cred eu, şi o redută importantă pe care o putem cuceri în perspectiva înfrângerii spaimei pe care ne-a adus-o în suflete pandemia.
Mă gândesc evident şi la cei doi copii ai mei, care îşi vor relua şi ei cursurile, nerăbdători să îşi reîntâlnească dascălii şi colegii după atât timp.
În aşteptarea acestei clipe, atmosfera de ieri din casă mi-a adus aminte de copilărie şi de pregătirile pe care le făceam la fiecare început de toamnă.
Însăşi ideea că vor merge din nou să înveţe pentru a deveni oameni mari mă bucură şi mă face să privesc pozitiv către viitor.
Sunt convins că la fel simt şi părinţii copiilor din judeţ.
Prahova pe Primul Loc înseamnă un sistem de învăţământ puternic, orientat către viitor şi capabil să răspundă provocărilor unei lumi în schimbare şi să-i ajute pe copii să devină fiecare în parte oameni de nădejde ai unei societăţi moderne şi civilizate.
Văzându-i pe tinerii din ziua de azi cât de deştepţi şi cât de dornici să schimbe lumea în bine sunt, pot spune cu mare convingere că viitorul sună bine. (P.E.)
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău