Poliția a aplicat amenzi în urma scandalului electoral de la Podenii Noi

1

După ce candidatul PNL la Primăria Podenii Noi, Stirpici Cristian, a declarat că a fost atacat cu un spray lacrimogen de un susținător al actualului primar, Poliția a demarat o anchetă.

Candidatul PNL susține că joi seară s-a deplasat la căminul cultural unde se aflau actualul primar, alături de fostul viceprimar și fiul său, moment în care a fost atacat cu un spray lacrimogen.

Un martor a sunat la 112, iar victima a ajuns la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a primit îngrijiri medicale. (detalii AICI)

În urma anchetei, IJP Prahova a emis următorul punct de vedere:

Față de cele patru persoane implicate în conflictul de la Podenii Noi a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991.

Totodată persoanele în cauză și-au rezervat dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Este de neimaginat in ce stadiu s-a ajuns in aceasta comuna, care este condusa in mod dezolant de actualul primar ! Acest edil nu este la primul scandal, acesta fiind implicat in multe actiuni antisociale de care presa a scris de fiecare data ! Actualul edil in loc sa se ocupe de dotarea cu cele necesare si urgente pentru scoala, gradinita si cresa, de efectuarea trotuarelor rutiere perimetrale, intrucat cetatenii merg pe marginea soselei fiind un real pericol de accidentare, de dotarea unui punct medical pentru elevi si pensionari, de efectuarea rigilelor/canalelor stradale, si alte lucrari promise catre comunitate, noi cetatenii vedem numai scandaluri ! Oare domnul Prefect va lua vreo masura impotriva edilului ?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău