USR-PLUS și-a lansat candidații pentru Primăria Ploiești și pentru Consiliul Local

Filialele USR și PLUS și-au prezentat, joi, cu o zi înainte de demararea campaniei electorale, candidații pentru Primăria Ploiești și pentru Consiliul Local.

Candidatul USR – PLUS pentru funcția de primar al Ploieștiului este Răzvan Enescu, iar joi, alături de echipa de candidați pentru Consiliul Local, a făcut o prezentare a proiectelor din programa electorală.

Răzvan Enescu a vorbit în primul rând despre problemele orașului, prezentând, în același timp soluțiile identificate pentru oraș.

„Ploieștiul este un oraș extrem de poluat, un oraș care are nevoie de asemenea spații verzi. Din păcate, nici aceste spații verzi, precum vedeți, nu sunt ceea ce ar trebui să fie… Sunt destul de murdare, sunt insuficiente… Trebuie să oferim o alternativă la industria poluantă sau, dacă nu, cel puțin să limităm efectele sale asupra populației”, a precizat Răzvan Enescu, care a precizat că a realizat și un top al problemelor din Ploiești.

„Pe primul loc, în viziunea ploieștenilor, ar fi problema poluării. Este evident și nu cred că este o surpriză pentru nimeni. Pe locul doi, la o distanță destul de mare, ar fi problema curățeniei, problema salubrității… Pe locul trei ar fi problema sistemului de sănătate și vă spun că lista ar putea continua”, a mai precizat Enescu, care susține că „Oamenii, cetățenii, ploieștenii nu mai au încredere în clasa politică. Ploieștenii s-au săturat să fie mințiți. Ploieștenii, în momentul de față, nu mai au încredere în niciun proiect prezentat în fața lor. Clasa politică a dezamăgit. Avem, ca să zic așa, o clasă politică curcubeu. În Ploiești au trecut tot felul de partide. Nu putem să aruncăm vina pe un singur partid, însă un lucru este cert. Ploieștenii s-au săturat de oamenii vechi din politică”.

La rândul său. Mihai Polițeanu, candidatul USR – PLUS la Consiliul Local, a anunțat că „Prioritatea mea va fi curățenia. Curățenia orașului de mizerie, curățenia orașului de poluare, curățenia orașului de corupție”, anunțând că „primul lucru pe care trebuie să-l facem este să reziliem contractul cu Rosalul”.
„Este nevoie de o verificare independentă a tuturor contractelor de achiziții publice pe care Primăria Ploiești le-a făcut în ultimii patru ani sau, de ce nu, chiar mai mult”, a mai susținut Mihai Polițeanu, care a prezentat întreaga listă de candidați ai USR – PLUS la Consiliul Local Ploiești.
Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596