Orlando Teodorovici și-a depus candidatura pentru șefia PSD. Vrea să-și recupereze partidul

0

Fost ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici îi reprezintă acum pe cei care cândva erau apropiații lui Liviu Dragnea.

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunţă că şi-a depus candidatura pentru conducerea partidului, în condiţiile prevăzute de Statutul validat de Tribunalul Bucureşti.

Orlando Teodorovici și-a nunțat candidatura pe facebook:

”Nu vreau să validez alegerea în mod nestatutar şi nedemocratic a unui preşedinte PSD! Cu atât mai mult, nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua şansele altor potenţiali candidaţi sau a le anula pe cele ale candidaţilor care ar putea să se decidă în ultimul moment.

Am ales să particip la orice competiţie electorală fundamentată pe aceleaşi reguli! Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la Congres, indiferent de funcţia pe care o ocupă în partid şi de organizaţia judeţeană de care aparţin, să înţeleagă că PSD nu are nevoie, în special în situaţia actuală, să se prezinte în faţa electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunşi în spatele unor liste şi, mai ales, cu riscul participării unui singur candidat şi care să fie ales, eventual, cu unanimitate de voturi, ca în vremurile pe care le speram apuse!”

La scurt timp după anunț, Codrin Ștefănescu și alții din vechea gardă și-au anunțat susținerea pentru Teodorovici, care îl va înfrunta pe Marcel Ciolacu.

Congresul PSD va fi pe 22 august.

foto românia2019.eu

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău