Cătălina Bozianu, deputat PMP Prahova: „Să ne fie bine acasă, în Prahova!”

2

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova, atrage atenția asupra modului în care a fost administrat până în prezent.

„Eu și colegii mei din echipa PMP 🍏 credem că Prahova poate și trebuie să devină cel mai dezvoltat județ din România. Avem de toate.

Și resurse naturale, și locuri minunate, și, mai ales, oameni buni. Din păcate, încă nu ne este bine acasă. Dar ne poate fi. Dacă:

…punem, pe primul loc, oamenii

❗️Grijă pentru sănătate – proiecte realiste de investiții: dispensare construite în cât mai multe localități, în loc de spitale care se realizează doar pe hârtie!

❗️Respect pentru oameni – o administrație județeană care conduce alături de oameni, împreună cu ei, transparent și prin consultarea prahovenilor.

❗️Respect pentru ceea ce avem mai bun – promovarea oamenilor, a tradițiilor, a locurilor și a produselor noastre.

…construim o economie din care câștigă toți prahovenii

❗️Autostrada, de la vorbe și bani furați, la fapte cinstite: președintele CJ trebuie să se bată pentru realizarea autostrăzii Comarnic-Brașov!

❗️Agricultura: prioritate de grad zero! Consiliul Județean trebuie să fie un partener serios și un sprijin real pentru fermieri.

❗️Sprijin pentru întreprinzătorii mici și medii, care generează cele mai multe locuri de muncă.

…transformăm județul într-un loc mai bun de trăit

❗️Apă, canal și gaz pe fiecare uliță a satelor prahovene.

❗️Investiții în viitorul copiilor noștri – grădinițe, creșe și afterschool-uri, cu prioritate în orașele mai mici și la comune.

❗️Aer curat, bun de respirat – orașe „verzi”, cu costuri mici, pentru o viață sănătoasă.” a scris Cătălina Bozianu pe pagina de facebook.

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Am un singură întrebare;Domnul Tomosoiu,membru PMP,vremelnic susținător al PSD!?! consilier C.J.,abonat la banul public,traficant de influentă pe lîngă managerul Spitalului Județean Ploiești,este un corupt și șpăgar,patron din umbra al firmei Clima care are afaceri mai puțin curate cu SJUP,vizitator zilnic la spitalul(Manager și ciracii săi) mai sus menționat unde face presiuni financiare cât și pentru achizitia repetata de echipament care nu este strict necesar în situația actuală(covid’19),unde îl încadrați:la PMP sau la PSD.I-mi este rusine ca acest individ face parte din partidul înființat de Băsescu,PMP.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău