Carantină pentru PSD, circ electoral la PNL

6
bogdan_toader_1_a124d.jpg

”25 și 26 iulie, comuna Teişani, judeţul Prahova.

Imagini de o gravitate fără precedent dovedesc cum înţelege primarul PNL din comuna Teişani să ignore pericolul răspândirii COVID 19, pentru interese electorale: oferă circ, la propriu, pentru toţi alegătorii!

Deşi nu a fost în stare să ia niciun fel de măsuri de protecţie în beneficiul locuitorilor comunei, nici vorbă de sprijin pentru măşti sau dezinfectant, primarul a găsit totuşi timp şi resurse pentru a organiza spectacole de circ, unde primii expuşi riscului de îmbolnăvire au fost copiii.

Aşa cum a văzut că se practică la PNL, unde nimic nu contează mai mult decât alegerile, primarul din Teişani a pus în pericol sănătatea localnicilor, pentru două zile de circ real, dar cu un evident scop electoral.

Chiar dacă în localitate există deja mai multe cazuri confirmate de persoane infectate cu SARS-Cov2, precum și alte persoane suspecte aflate în izolare, iar la 20 km distanţă se află comuna Gornet, pusă în carantină de guvernarea PNL, primarul PNL face ce i-a spus partidul că trebuie:  campanie electorală cu orice preţ!

Având în vedere situaţia prezentată, pericolul pentru sănătatea publică, precum şi duba măsură practicată de instituţiile competente, care impun carantină în comunele cu primari PSD şi închid ochii la campania electorală a PNL, cer de urgenţă declanşarea unei anchete şi aplicarea măsurilor legale necesare.

Revin cu un mesaj important, valabil în special pentru PNL Prahova: sănătatea prahovenilor este mai importantă decât campania pentru alegerile locale! Această realitate nu poate fi ignorată pentru interese electorale!”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

6 COMENTARII

  1. Ca să punem bomboana pe colivă ,domnul Manager al SJUP ,Niculescu M,cu aprobarea PRESEDINTELUI.CJ .TOADER și-a luat concediu de odihnă începând cu 28.07.2020 în plin dezastru de infecție cu covid’19 al spitalului județean.Un exemplu de,, adâncă moralitate” al distinsului conducător cât si al sefului TOADER, tupeu absolut, un exemplu pentru angajații spitalului care se lupta cu coronavirusul.Min. Sănătății,DSP,Prefectura ce spune de aceasta situație?

      • Corcodel,nu induceți lumea în eroare ,domnul Manager al SJUP ,Niculescu M e în concediul de odihna 28.07-31.07.2020 pentru refacere și odihna după ruinarea din orice punct de vedere a SJUP.Vă dați seama ca covid’19,traficul de influentă.afacerile peste limita legii etc. dă dureri de cap și necesita odihna.Noroc cu Preș.Toader ca -i aproba concediul că de,are grija de SĂNĂTATEA cetățenilor.

  2. Domnul B.Toader este emblema PSD-Dinastia Cozma,cei care nu i-au interesat de sănătatea si securitatea cetățenilor prahoveni,ci doar propriu portofel ,corupție si sex ,adunînd sume importante din banii contribuabililor(adică furînd din banul public). Singura realizare al președintelui de consiliul judetean este bannerul din fata spitalului groazei(SJUP) -marca ,,Toader -covid’19”,și parcarea ,,supraetajata „garnisita cu pietriș de lângă spital. Adica vax!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău