Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Sănătatea prahovenilor este mai importantă decât campania electorală!

6

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a tras un semnal de alarmă privind riscurile organizării alegerilor locale la finalul lunii septembrie: „Guvernul Orban trebuie să conștientizeze faptul că românii au nevoie în această perioadă de un sistem de sănătate eficient și nu de mobilizarea resurselor țării, financiare și umane, cu prioritate pentru organizarea alegerilor.

Sănătatea este mai importantă decât campania electorală, iar faptul că Guvernul ignoră în continuare această realitate ne izolează ca țară și pune în pericol cetățenii!

Nu ne putem bloca în discuții nesfârșite despre cine are interesul sau nu să organizeze alegeri locale în luna septembrie, când numărul persoanelor infectate crește de la o zi la alta, iar Guvernul nu acordă niciun fel de ajutor populației vulnerabile pentru a se proteja!

Nu este posibil ca românii să fie acuzați că nu respectă regulile de protecție, în condițiile în care reprezentanții Guvernului sunt primii care demonstrează că își bat joc de propriile lor reglementări!

În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, vreau să trag un semnal de alarmă asupra faptului că gestionarea sistemului de sănătate necesită disciplină, implicare și bani. Dacă Guvernul vrea să organizeze alegeri, să o facă, dar în condiții de siguranță deplină pentru cetățeni. Protecția oamenilor nu poate fi garantată în haos și cu nemulțumiri ale cadrelor medicale din prima linie.

În loc de propagandă mincinoasă, Guvernul PNL, prin reprezentanții din Prahova, ar face bine să acționeze în acest sens!

Așteptăm în continuare măștile de protecție pentru populația vulnerabilă, precum și resursele investite încă din primele luni de pandemie, când Prahova plătea pentru materialele de protecție și aparatura necesară în spitale, iar Guvernul era mult prea ocupat cu organizarea alegerilor anticipate…”

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

6 COMENTARII

  1. Nu știi ce să mai faci să rămâi în funcție ,te îngrijorează vezi doamne sănătatea cetățenilor ei aș .Dacă iubeai locuitorii județului construiai și tu spitale ,școli,locuri de agrement pentru bătrâni ,reduceai poluarea etc., dar ai curajul să-i spui lui oprea să închidă ecoburn-ul ?

  2. Ghici cine l-a numuit și l-a pus în functie pe Managerul interimar ,care a pus la pamant (focar continuu covid’19)SJUP?Preș. CJ.Toader.Cine îl ține in funcție ?Preș. Toader.Cât de ipocrit să fii să afirmi că îți pasă de sănătatea cetățenilor judetului prahoveni cât tu il susții pe cel care a dus la dezastru un spital județean !Sper ca publica acest comentariul.Este chiar revoltătoare postarea Preș. Cj.

  3. Bai incompetentule,voi pesedistii criminali sunteti cauza pentru care aceasta boala parsiva s-a dezvoltat in acest judet si in tara.Voi care spuneati pana mai ieri ca nu exista. Nu iti e rusine sa latrii asemenea minciuni.De fapt voi nu aveti rusine sunteti nativi mincinosi si corupti!Te-a gasit grija acum ,cat tupeu !

  4. Domnul Pres.CJ. își arata politicianismul ieftin prin comentariul de mai sus .Așteptam măsurile dumitale cu privire la Covid’19,dar ele nu exista.Sunteți coordonatorul SJUP si spitalul a ajuns un focar de infecție Covid’19,un punct de reclamații zilnice ale pacienților și aparținătorilor.

  5. Nu mai comentați nimic de rău despre Toader,președinte de consiliul județean, pentru că altfel observatorul ph îl va bloca.De, am revenit la vechea cenzură .Se publica doar elogii!

  6. Postacul de mai sus,Preș. CJ Prahova,ca să mai dreagă busuiocul s-a fotografiat împreună cu incapabilul Manager SJUP la santierul UPU(adică la fundatia construcției)pentru a arata că-i pasă de sănătatea cetatenilor?!!?.La 20 m este ambulatoriul covid’19, unde s-au facut infioratoarele fotografii, care au aparut în mas-media.Celor de mai sus menționați nici nu le-a păsat de suferinzii covid’19. Nu ieșeau bine in poze..

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău