Comitet executiv la PSD Prahova. Astăzi se decid viitoarele alianțe pentru alegerile locale

2

Ședința Comitetului Executiv al PSD Prahova este programată, vineri, de la ora 15.30, iar pe ordinea de zi figurează inclusiv posibilele alianțe pentru viitoarele alegeri locale, dar și o serie de măsurile organizatorice.

La ședința Comitetului Executiv al PSD Prahova sunt invitați să participe parlamentari, primari, președinți ai organizațiilor locale, precum și consilierii județeni.

„Ședința Comitetului Executiv are pe ordinea de zi discuții pe tema viitoarelor alianțe pentru alegerile locale, precum și o serie de măsuri organizatorice”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Ca posibile alianțe pentru alegerile locale, PSD ar putea lua în calcul numai două formațiuni politice: Pro România, partidul condus de Victor Ponta, dar și PPU-SL, formațiune condusă, în Prahova, de deputatul Grațiela Gavrilescu.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Cum sa nu se alieze cu Gratiela? Degeaba si-a tradat ea partidul sa mai stea cu fundul pe scaun de ministresa alaturi de PSD? Ne sunt dragi tradarile, dar mai dragi tradatorii, nu-i asa?

  2. Praduitorii cauta alți praduitori susținători,pentru a-și bate joc de banii publici ai județului.Noi, cetățenii onești care plătim impozite-dări-taxe,rămânem tot ca prostii!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău