”Orori juridice” – așa spune Ciolacu (PSD) că a descoperit în legea pe care tocmai a votat-o ieri

0

Presați de propriul electorat, dar și cu frica de a nu fi acuzați că din cauza lor se înmulțesc cazurile de infectări, cei din PSD au amânat votul de astăzi pe legea carantinei.

Cum justifică șiderul PSD, Marcel Ciolacu, amânarea votului de astăzi, din Senat, după ce ieri chiar el votase în Camera Deputaților:

”Premierul Orban și Ministrul Justiției Predoiu trebuie să vină URGENT în Senatul României!! Unde românii trebuie apărați, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!

Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români.
Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat.
Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!
În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de facebook.
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău