Reacția prahoveanului pe care primărița din comuna Tătaru îl acuză de hărțuire

0

Iuliana Mareș, primar al comunei prahovene Tătaru, a susținut că va depune plângere penală împotriva unui posibil contracandidat la primăria comunei.

Iuliana Mareș (PNL) l-a acuzat de hărțuire pe Ionuț Popa, cel care se pare că va candida din partea PSD. Localnicii spun că cele două persoane sunt înrudite. Detaliile scandalului, din punctul de vedere al celei care acuză, au fost publicate AICI.

Ionuț Popa, drept la replică:

Mi-as dori sa lamuresc cateva aspecte referitoare la intamplarea nefericita din data de 29.06.2020, care a fost denaturata de doamna primar al comunei Tataru, Iuliana Mares, dumneaei aducandu-mi acuze mincinoase cu scopul de a-si spala imaginea dupa tot circul facut in primarie.

Episodul pe care l-ati vazut si in filmarea video a inceput in momentul in care am mers la primarie pentru a ma interesa de motivul refuzului doamnei primar de a elibera adeverinte pentru obtinerea vizelor de flotant, situatie in care se regasesc mai multor cetateni care detin proprietati si locuiesc in comuna.

Mai multe persoane mi-au adus la cunostinta refuzul doamnei primar, acuzand faptul ca dumneaei emite aceste documente  dupa bunul plac, ba chiar ar fi eliberat adeverinte unor persoane care nu locuiesc, nu au locuit si nu detin proprietati in comuna Tataru, abuzand de functia pe care o detine.

Comunicarea nu a fost posibila cu doamna primar, asa cum ati si vazut si in filmare, ajungandu-se la un ton al vocii ridicat, inca de dinainte de a incepe filmarea scenei respective. Acuzatiile dumneaei nu sunt nicidecum reale, dumneaei fiind victima propriilor emotii necontrolate, lovindu-ma cu usa si incercand sa imi smulga telefonul.

Am incercat in ultima faza sa demonstrez ineficienta si rea-vointa de care da dovada in relatia cu cetateanul, dumneaei refuzand orice explicatie. De asemenea, mentionez faptul ca nu va pot oferi detalii in amanunt avand in vedere dispozitiile Noului Regulament de Protectie a Datelor. Ar fi ilegal si imoral sa fac acest lucru.

In schimb, rog autoritatile sa se autosesizeze si sa fie demarata o ancheta, avand in vedere noile informatii aduse la suprafata in cele ce urmeaza. Dupa cum se vede in video, comunicarea cu doamna primar nu a fost posibila, ajungandu-se la un ton al vocii ridicat. Precizez ca nu s-ar fi ajuns niciodata la o astfel de situatie daca doamna primar ar fi explicat cetateanului, conform atributiilor sale, speta respectiva.

In ultima instanta, eu am incercat sa demonstrez ineficienta si reaua-vointa de care doamna primar da dovada fata de unii cetateni, in detrimentul unei abordari corecte, conform mandatului asumat. Aceasta aroganta fata de cetatean trebuie sanctionata si cunoscuta pentru ca, nu numai ca nu a aratat un minim de respect, ba mai mult, a fost agresiva fizic si a folosit apelative tendentioase.

Respect doamnele si le pretuiesc, insa doamna in cauza este primarul comunei si sunt mai multe situatii de acest gen in care nu si-a deservit calitatea, si nici interesele cetatenilor pe care ii reprezinta. Consider false acuzatiile cu privire la o asa-zisa hartuire si sper ca dumneaei sa isi revizuiasca atitudinea fata de cetatenii comunei.”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău