Iulian Dumitrescu, senator PNL Prahova: „Speranța mea este că PSD nu confundă golănia cu bărbăția”

Senatorul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, a luat atitudine și condamnă ferm modul în care mai mulți membri ai PSD, dar și candidatul acestui partid la funcția de primar al comunei Tătaru au „hărțuit o femeie ziua în amiaza mare, profitând de absența unor paznici”.

Victima este Iuliana Mareș, actual primar PNL al comunei Tătaru.

Citește mai multe detalii aici: Iuliana Mareș, primarul comunei Tătaru, depune plângere penală împotriva unor PSD-iști din comună, acuzându-i de hărțuire

„Speranța mea este că PSD nu confundă golănia cu bărbăția. Un individ care amenință și hărțuiește o femeie ziua în amiaza mare, profitând de absența unor paznici, nu trebuie să acceadă într-o funcție publică.

Speranța mea este că PSD nu confundă golănia cu bărbăția. După ce că avem foarte puține doamne care aleg să se implice în politică, mai apar și astfel de specimene care încearcă să le timoreze cu atitudini de grotă.

Cer PSD Prahova să nu coboare atât de jos ștacheta.

Mai ales că, în acest caz, vorbim de o doamnă primar cu rezultate foarte bune, pe care cred că trebuie să o respectăm cu toții.” a scris Iulian Dumitrescu pe pagina de facebook.

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596