Deputatul cu „ciasuri de mână” a fost numit membru în Comisia de control SRI

0

Deputatul PSD Mitică Marius Mărgărit, despre care presa a relatat anul trecut că a scris în declarația de avere că are „ciasuri de mână” de 12.000 euro, a fost numit membru în Comisia de control a SRI, scrie Hotnews.ro.

Parlamentarii au mai stabilit, prin vot, ca deputatul PSD Mitică Marius Mărgărit să îl înlocuiască în comisia parlamentară de control al SRI pe deputatul PSD Marian Cucşa, care ocupa funcţia de vicepreşedinte.

Desemnarea lui Mitică Mărgărit s-a făcut în cadrul şedinţei comune a Senatului şi Camerei Deputaţilor, cu 349 de voturi „pentru” şi 17 „împotrivă”.

În 2019, deputatul PSD Mitică Mărgărit a ajuns în atenția presei după ce, în declarația sa de avere depusă pe când era subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, acesta a scris că are „ciasuri de mână” în valoare de 12.000 de euro.

Potrivit paginii sale de Facebook și CV-ului postat pe site-ul Camerei, Mitică Mărgărit are studii universitare de doctorat în domeniul Informaţii şi Securitate Naţională, fiind doctorand la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.

Citește mai multe pe Hotnews.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău