Roberta Anastase deputat PNL de Prahova: „Liderii grupurilor #PNL din Senat și Camera Deputaților, Daniel Fenechiu și Florin Roman, au depus la Parlament cererea de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber”

Deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase, anunță prin intermediul paginii de facebook că liderii grupurilor PNL din Senat și Camera Deputaților au depus la Parlament cererea de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber, fiind acuzată de confilict de interese

„Liderii grupurilor #PNL din Senat și Camera Deputaților, Daniel Fenechiu și Florin Roman, au depus la Parlament cererea de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber.

Florin Roman: ”Primul capăt de acuzare este cel referitor la conflictul de interese în care se găseşte doamna Renate Weber. Doamna Weber, ca beneficiar de pensie specială este in conflict de interese, atacând la CCR o lege care ii taie și ei pensia. Este un demers al Avocatului Poporului împotriva poporului român, care dorește tăierea pensiilor speciale.

Renate Weber și PSD își bat joc de cei circa 5 milioane de romani, care după 30-40 de ani de munca, primesc o pensie pe bazată pe contributivitate!

Un alt cap de acuzare se referă la instituirea sistemului de monitorizare a torturii, introdus de Renate Weber împotriva medicilor in perioada COVID!

Declanşarea acestui mecanism s-a făcut fără un temei concret, fără existenţa unor sesizări care să creeze suspiciuni rezonabile privind existenţa unor acte sau fapte care pot fi asimiliate torturii”.” a scris Roberta Anastase pe pagina de facebook. 

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău