Foști liberali revin în PNL, după ce Andrei Volosevici și-a anunțat candidatura la Primăria Ploiești

0

Foștii liberali strâng rândurile în jurul lui Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primăria Ploiești. Pe lista celor care s-au reîntors în partid figurează și persoane care și-au dat demisia sau și-au pierdut sprijinul politic în perioada în care la șefia PNL Ploiești s-a aflat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

Mai mulți foști liberali ploieșteni s-au reîntors în PNL, la scurt timp după ce Andrei Volosevici a anunțat că va candida la Primăria Ploiești.

Citește și: ESTE OFICIAL: Andrei Volosevici este candidatul PNL la Primăria Ploiești

Printre cei care au revenit în PNL se numără și fostul deputat Dragoș Gunia, dar și ex-consilierul Aurelian Tudor.

„Eu consider că Ploieștiul are nevoie de Andrei Volosevici. Ca și cetățean al Ploieștiului vreau ca acest oraș să arate mai bine, iar cel mai bun proiect politic este cel al lui Andrei Volosevici”, a precizat fostul deputat Dragoș Gunia.

„Consider că Andrei Volosevici este singurul primar care a făcut ceva pentru Ploiești. Acesta este motivul pentru care am ales să revin în PNL. Ploieștiul merită să arate mai bine. Când am intrat în politică mi-am dorit să fac ceva pentru oraș. Nu am intrat în Consiliul local pentru a trage de o funcție”, a precizat Aurelian Tudor, care și-a pierdut funcția

Pe lista celor care s-au reîntors în PNL figurează inclusiv persoane care și-au pierdut sprijinul politic sau care și-au dat demisia din partid în perioada în care Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, deținea funcția de președinte al PNL Ploiești.

La începutul acestui an, Biroul Politic Permanent al PNL Ploiești a fost dizolvat, iar Dobre a pierdut calitatea de președinte al organizației municipale Ploiești.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău