Cătălina Bozianu, deputat PMP și președinte PMP Prahova: „Opriți exploatarea electorală rușinoasă a situației din cartierul „Mitică Apostol”

0

Deputatul PMP de Prahova și președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, acuză organizația PNL Ploiești că se folosește de cartierul Mitică Apostol în scop electoral. 

Comunicat de presă:

„Partidul Mișcarea Populară-Prahova condamnă modul rușinos în care PNL-Ploiești exploatează electoral situația din cel mai oropsit cartier al orașului: „Mitică Apostol”.
La ultima ședință a Consiliului local Ploiești, reprezentanții PNL au jucat un teatru ieftin, propunând un amendament – ilegal și practic imposibil de aplicat – prin care tot fondul de investiții Apa Nova pe anul în curs ar fi urmat să fie alocat realizării rețelei de apă și de canalizare din „Mitică Apostol”.

După patru ani în care, cu primar în funcție, nu ai făcut nimic pentru ca oamenii din zonă să poată beneficia de condițiile minime de civilizație urbană – apă și canal –, a veni acum să joci teatru mimând preocuparea față de viața acestor oameni înseamnă să-ți bați joc de ei.

A propune alocarea întregului buget de investiții al operatorului de apă, într-un oraș cu fonduri insuficiente pentru investiții pentru problemele editare, înseamnă să-ți bați joc de toți ploieștenii.

Întrucât propunerea lor a fost refuzată de ceilalți consilieri, indiferent de culoarea lor politică, reprezentanții PNL și-au continuat jocul electoral prin trecerea acestora pe o așa-zisă „listă a rușinii”.

Le atragem atenția colegilor de la PNL-Ploiești că aruncarea pisicii în curtea altor partide pentru situația din „Mitică Apostol” nu le folosește la nimic. Oamenii știu foarte bine cine este responsabil pentru ultimii patru ani în care soarta cartierului nu s-a schimbat în bine.

Ploieștenii știu foarte bine că, pentru noi, construcția rețelei de apă-canal în cartierul „Mitică Apostol” a constituit o preocupare permanentă. În anii 2017, 2018 și 2019, deputatul PMP Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, a formulat amendamente la Legea Bugetului din Stat prin care solicita alocarea de fonduri pentru acest proiect din bugetul Ministerului Dezvoltării.

De asemenea, în programul nostru pentru Ploiești, la alegerile locale din acest an, „Apă și canal în cartierul Mitică Apostol” va fi una dintre prioritățile de grad maxim ale viitorului primar al Ploieștiului.

Facem un apel public către PNL-Ploiești să abandoneze politicianismul ieftin și să se concentreze asupra soluțiilor concrete, realiste, pe care oamenii le așteaptă de la noi într-o perioadă de criză pentru administrația orașului.

Îi asigurăm pe ploieșteni că PMP va refuza să intre în hora minciunilor și a manipulărilor pe care o joacă, la fiecare patru ani, așa-zisele „partide mari”.”

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău