Apare o nouă alianță politică. Deputații ALDE s-au afiliat grupului PSD. Negocieri Ponta-Ciolacu-Tăriceanu

0

Apropierea alegerilor locale și parlamentare coincide cu mișcări politice importante. Astfel, se prefigurează formarea unei alianțe electorale din care să facă parte ALDE, PSD și Pro România.

Astăzi, deputaţii ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD. Anunțul a fost făcut, potrivit adevarul.ro, de Varujan Vosganian în plenul Camerei Deputaţilor.

„Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a transmis Varujan Vosganian, de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Dealtfel, liderul PSD Marcel Ciolacu a recunoscut că poartă negocieri pentru o alianţă cu partidele lui Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu.

”„Am avut discuţii cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt nişte excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere şi trecutul comun, să fie făcute anumite afirmaţii, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier şi i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidenţiale. Să ne facem că uitam trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuşi, conversaţia într-o notă optimistă”, a mai spus Marcel Ciolacu, duminică, într-o emisiune la Antena3, potrivit sursei citate.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău