Consilierul PSD George Botez intervine în războiul liberalilor Adrian Dobre și Andrei Volosevici: ”Am devenit paratraznet”

0

Consilierul local PSD, George Botez, a postat pe Facebook un text care vizează războiul dintre actualul și fostul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, respectiv Andrei Volosevici, ambii fiind liberali.

Replica lui Botez vine după ce s-a simțit vizat într-o postare a fostului primar Volosevici și candidatul PNL la Primăria Ploiești la alegerile din toamna acestui an.

Volosevici a cerut ieri explicații despre cum va fi cheltuită suma de 38 de milioane de lei, care a intrat în conturile Primăriei Ploiești în urma unui proces câștigat cu Telekom (detalii AICI)

”În ședința Consiliului Local din data de 28 mai, consilierii PNL Ploiești au solicitat să li se comunice cum vor fi cheltuiți acești bani, însă s-au lovit de atacul și binecunoscutele ironii ale președintelui de ședință, deși cererea era perfect legitimă” a postat Volosevici, cu aluzie la George Botez. consilier PSD.

Botez a reacționat printr-o postare pe Facebook, cel vizat, deși nu a fost nominalizat fiind Volosevici:

”Un anume candidat la Primaria Ploiesti care intentioneaza sa se intoarca pentru a plati datoriile pe care le-a facut in contul Ploiestiului in mandatul sau anterior a inceput sa miste pe retelele de socializare si sa isi regleze conturile cu colegul sau de partid, actualmente primar la Ploiesti ! Nu imi cereti nume,ca nu dau ! Si cum acest razboi fratricid se poarta prin intermediul unor consilieri locali de mare onoare si caracter ( pe principiul : sunt cu cel care imi ofera mai mult ), susnumitul s-a gandit el ( cu capul lui ) ca subsemnatul am fost arogant si nepotrivit ironic atunci cand le-am spus, ca presedinte de sedinta in consiliul local, brutusilor galbeni sa termine cu circul in sedinta si sa intrebe primarul in particular ce ar vrea sa faca cu banii Ploiestiului, urmand sa discutam in comisii. Nu de alta, dar le luai spumele gandirii cu polonicul de pe podeaua stabilimentului ! Ei, bine, acest domn a mai gasit de cuvinta sa faca apel la administratia locala sa fie transparenta, de parca el si primarul nu ar imparti aceeasi camera in sediul partidului ! Lasand la o parte faptul ca am devenit paratraznet intre Adrian Dobre ( sa traiti, dom’ primar !) si domnul ” Sustin Adrian Dobre, colegul meu din copilarie, mama ce bun e de primar, garantez !”, fapt absolut de neimaginat pana in urma cu cateva zile, am si eu un sfat : inainte de a mai face apel la administratia locala, hai sa il terminam pe cel penal ! Apoi, om mai vorbi ! PS Nu dam nume, #respectGDPR”

Reamintim că în ultima perioadă s-a ajuns la un schimb dur de replici între primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, cel care a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat și Andrei Volosevici, fostul primar în perioada 2008-2012 și candidatul desemnat al PNL la Primăria Ploiești în 2020 (detalii aici: ”Păruială” pe Facebook între primarul Ploieștiului, Adrian Dobre și Andrei Volosevici. Care este motivul)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău