Cătălina Bozianu, deputat PMP Prahova: „Susțin, în continuare, fermierii români din convingerea că agricultura este un domeniu strategic care poate salva economia într-o perioadă de criză severă”

0

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, și-a arătat susținerea față de fermierii români, considerând că agricultura este un domeniu strategic care poate salva economia.

”Susțin, în continuare, fermierii români din convingerea că agricultura este un domeniu strategic care poate salva economia într-o perioadă de criză severă.

Am votat, ieri (n.r. miercuri), o inițiativă legislativă care prevede acordarea de ajutoare de stat fermierilor afectați de secetă (și de alte fenomene meteo extreme).

Propunerea adoptată de Camera Deputaților prevede instituirea unei scheme de ajutor de stat prin care se acordă despăgubiri financiare producătorilor agricoli pentru daune ce depășesc 30 la sută din valoarea producției, dar nu mai mult de 70% din cheltuielile efectuate pentru cultura respectivă până la data producerii fenomenului.”

sursa foto: facebook Catalina Bozianu

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău