PSD a anunțat că depune moțiuni simple împotriva miniștrilor de la Finanțe și Agricultură. Ciolacu: ”L-aș ruga pe domnul Cîțu să nu mai mintă. Are OZNuri în cap”

0

După ce Florin Cîțu a atacat PSD, reproșându-le celor din opoziție că ar fi la originea unui posibil atac la site-ul imminvest.ro, a venit și replica social democraților.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a ieșit la atac într-o conferință de presă, criticând lipsa măsurilor concrete, așteptate atât de mediul de afaceri, cât și de către angajați. Mai mult decât atât, Ciolacu a afirmat că ”ministrul Finanțelor are OZN-uri în cap”.

Liderul PSD a precizat că moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu va fi depusă la Camera Deputaţilor, în principal pe tema programului IMM Invest.

Cea împotriva ministrului Agriculturii Adrian Oros va viza în principal măsurile luate în contextul secetei şi va fi depusă la Senat.

„Îl rog public pe domnul ministru Cîţu să înceteze toate mniciunile din spaţiul public, nu are nicio legătură o moţiune de cenzură simplă cu nu ştiu ce site blocat de OZN-uri şi extratereştri din creierul dânsului”, a afirmat Ciolacu.

Ciolacu a mai afirmat că în maxim 2-3 luni primăriile și Consiliile Județene vor intra în colaps, neputând să mai susțină cheltuielile.

Video – conferința de presă susținută de Marcel Ciolacu:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău