Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, prezent la o întâlnire în format restrâns cu Președintele Iohannis

0
4_Klaus_Iohannis_-_Iulian_Dumitrescu_38c3b.png

4_Klaus_Iohannis_-_Iulian_Dumitrescu_38c3b.png

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova, a participat ieri, la Vila Lac 2, la întâlnirea restrânsă organizată de Președintele Klaus Iohannis cu liderii liberali. Printre cei care au mai luat parte la această reuniune se numără și președintele PNL, Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Raluca Turcan, Dan Motreanu sau Alina Gorghiu.

Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL, a apărut constant în spațiul public, în ultimele luni, alături de Președintele Iohannis. Acesta a participat, în urmă cu o săptămână, la consultări, la Cotroceni, pentru desemnarea noului guvern, la toate întâlnirile informale ale lui Klaus Iohannis cu liderii liberali, precum și la evenimentele din campania prezidențială de anul trecut.

Întâlnirea cu președintele de ieri a avut loc loc în contextul în care, lunea viitoare, Guvernul Orban 2 vine în faţa Parlamentului pentru a primi votul de încredere. Planul liberalilor este să declanşeze alegeri anticipate prin respingerea în plenul reunit a două propuneri consecutive de cabinet.

În cel mai recent sondaj de opinie al IMAS, care oferă o fotografie a opțiunilor electorale în ianuarie 2020, liberalii ating un scor istoric. Astfel, 47,4 la sută dintre cei chestionați ar vota cu PNL dacă ar avea loc acum alegeri parlamentare.

Rezultatul indicat de IMAS, institut girat de sociologul Alin Teodorescu, menține trendul ascendent pentru partidul aflat la guvernare, în creștere cu două procente față de luna decembrie. (P)

Foto_1_ID-KI_2f4e1.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău