Bogdan Toader, criticat de candidatul Alianței USR – Plus, Cristian Apostol

0
apostol_63fb2.jpg

apostol_63fb2.jpg

Chiar dacă nu a început campania electorală deja au apărut primele replici tăioase. Cristian Apostol, candidatul Alianței USR – Plus pentru șefia Consiliului Județean Prahova nu a ratat ocazia de a-l critica pe Bogdan Toader, actualul președinte al CJ.

„Sunt câteva lucruri, de fapt câteva mai multe, care sunt făcute în Prahova doar de fațadă. (…)”, a susținut Cristian Apostol, care a dat drept exemple Spitalul Județean Ploiești, planul de gestionare al deșeurilor și programul de reabilitare al drumurilor.

„Ce i-aș reproșa? Avem fațadă, avem interioare, avem camere video, dar nu avem exact ce ne trebuie. Avem doctori suprasolicitați, lipsă de personal, lipsă de aparatură modernă (…) Dacă facem lucrurile doar de fațadă, aici ajungem. Ajungem ca oameni care ar trebui să aibă o șansă de a trăi să moară doar pentru că nu avem investiții unde ne trebuie. Avem investiții, doar cum ne place nouă, doar în fațade”, a susținut Apostol, care și-a continuat „reproșurile” și cu privire la planul de gestionare a deșeurilor

„Avem un plan județean de gestionare al gunoiului 2019 – 2025. din câte îmi aduc eu aminte, care este copiat din planul anterior. Sunt sigur că domnul Bogdan Toader nu l-a citit, pentru că așa cum eu am văzut, cum colegii mei au văzut, acel plan este copiat. Și atunci este bine? Este doar fațadă. Este pus pe site doar de fațadă”, a declarat Apostol, care consideră că și „programul de drumuri este făcut la un nivel jalnic, doar cu intervențiile primarilor din județ”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here