Emanoil Savin s-a întors din nou în PSD: „Supărarea mea a fost la centru”

0
savin_c8aba.jpg

savin_c8aba.jpg

La nici patru luni după ce a anunțat că și-a dat demisia din PSD, senatorul Emanoil Savin a susținut, miercuri, că va face parte din grupul senatorial social-democrat.

„Începând de astăzi fac parte din grupul senatorial PSD”, a susținut, miercuri, Emanoil Savin în plenul Senatului, la aproape patru luni de la declarația prin care anunța și-a dat demisia din PSD și a devenit independent.

Citește și: Senatorul Emanoil Savin despre demisia din grupul PSD: „M-au supărat. Nu am semnat moțiunea de cenzură, dar s-ar putea să o semnez, pentru că fac un bine PSD, care trebuia să fie de multă vreme în Opoziție”

Numai că în luna ianuarie, senatorul era deja afiliat la grupul PNL și explica că divergențele cu social-democrații au plecat de la modul de abordare ale lui Dragnea și cel al fostului premier Vioricăi Dăncilă. 

Citește și: Senatorul Emanoil Savin s-a înscris în PNL: „Am plecat din PSD din cauza lui Dragnea și a lui Dăncilă”

După alte câteva săptămâni, parlamentarul a anunțat că nici în PNL nu a găsit prea multă înțelegere și că și-ar dori să se reorienteze către PRO România.

Citește și: Supărare în PNL Prahova. Senatorul Emanoil Savin, deranjat că nu e consultat

Așa că, l-a scurt timp, senatorul a anunțat că și-a dat demisia și din PNL.. Miercuri, în plenul Senatului, Emanoil Savin a susținut că s-a alăturat din nou grupului PSD 

„Am anunțat că sunt afiliat la grupul PSD. Eu nu mi-am dat niciodată demisia din PSD Prahova, pentru că eu nu am avut niciodată probleme cu filiala de la Prahova, ci cu deciziile de la centru. S-au întors mai mulți colegi. Cât privește decizia mea de a candida… Nu știu… Dacă partidul mi-o cere voi candida la Primăria Bușteni”, a susținut Emanoil Savin.

Contactat telefonic, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a susținut că a aflat de decizia anunțată de senatorul Emanoil Savin.

„Voi avea o discuție cu dumnealui în perioada imediat următoare”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, care a recunoscut că parlamentarul nu și-a depus demisia la PSD Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău