Scandal monstru între Traian Băsescu și Moise Guran: ”O panaramă!”

0
16
moise-guran-traian-basescu_1_5cbba.jpg

moise-guran-traian-basescu_1_5cbba.jpg

Traian Băsescu l-a atacat pe fostul jurnalist Moise Guran pentru înscrierea acestuia în USR.

”Moise Guran este o panaramă. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice”, a declarat Băsescu la Adevărul LIVE.

Fostul jurnalist a postat o reacție pe Facebook:

Eu nu înțeleg de ce preia atât de multă presă jignirile pe care mi le aduce, absolut gratuit, fostul președinte Traian Băsescu și, cu excepția notabilă a G4media.ro, fără să mă întrebe și pe mine nimeni nimic.
Nu pentru că aș fi dorit să răspund în vreun fel domnului Băsescu, ci așa, de principiu.

Acum mă văd nevoit să precizez faptul că am avut într-adevăr o discuție ceva mai tensionată cu fostul președinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare.
După dezbaterea (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului președinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici.

Nu cred că aș putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci.

.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here