primar-observatorul-ph_a8659.jpg

Cu doar câteva luni înainte de alegerile locale, primarul comunei Ariceștii Rahtivani a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat, precizând că decizia sa nu are legătură cu politicul, ci este o hotărâre personală.

Aflat la al treilea mandat în fruntea Primăriei Ariceștii Rahtivani, primarul comunei, Alexandru Cristea, a comunicat decizia sa de a nu mai candida inclusiv șefilor din PSD.

„Am 68 de ani și mi se pare normal să mă retrag. Muncesc de la vârsta de 23 de ani. Am câteva probleme de sănătate și cred că a venit vremea să nu mai candidez. Nu este vorba de politic, ci este o chestiune personală. De altfel, am mulțumit ieri conducerii PSD pentru sprijinul acordat. Ne despărțim în termeni amiabili și am explicat că la mijloc este și vârsta”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandru Cristea, care a câștigat primul mandat în 2008.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri, la PSD Ariceștii Rahtivani, ar urma să aibă loc o ședință pentru nominalizarea unei propuneri de viitor candidat de primar al comunei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg