122c1260b4fc89d2e2ee34f5b98d281b.777x441_c_8b05f.jpeg

În replică, PSD depune la CCR sesizarea în legătură cu a doua nominalizare a lui Ludovic Orban ca prim-ministru.

Înainte a depune la Parlament lista cabinetului și programul de guvernare, are loc o ședință a liberalilor, teoretic pentru a avea acordul partidului în privința componenței guvernului.

Orban a afirmat că guvernul a pregătit actualizarea programului de guvernare, iar din punctul său de vedere, trebuie propuşi aceiaşi miniştri, dar decizia aparţine conducerii PNL, care are programată o şedinţă luni, la ora 10:00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Au două variante: anticipatele, sau să învestească guvernul. Vă daţi seama ce ar fi ca Guvernul să fie învestit de voturile PSD? Se ajunge într-o situaţie absolut ridicolă pentru ei, adică ei nu mai pot să facă opoziţie! Se ajunge într-o situaţie absolut ridicolă.  Povestea asta cu boicotul nu ţine, nu poţi să ţii Parlamentul blocat! O să vină lumea să-i ia pe sus. Cum să stea în Parlament şi să se cramponeze de mandatele lor de parlamentari? România e în continuare pe mâini bune. Guvernul îşi face treaba, rezolvă problemele curente”, a precizat Ludovic Orban, înyr-o emisiune la B1TV.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg